Rebarborový nektar
"nejoblíbenější šťáva pro gastronomii"
Šťáva pro tento nektar se získává výhradně z karmínových řapíků rebarbory odrůd Sutton a Frambozen, které mají jemnou vůni a růžovou barvu. Dodavateli jsou drobní farmáři, kteří pro Van Nahmen osazují čtyři hektary polí v Kolínské a Bonnské nížině, jež jsou z klimatického hlediska pro pěstování rebarbory zvlášť vhodné.
Kategorie: | Nealko ovocné a zeleninové Van Nahmen |
---|
Šťáva pro tento nektar se získává výhradně z karmínových řapíků rebarbory odrůd Sutton a Frambozen, které mají jemnou vůni a růžovou barvu. Dodavateli jsou drobní farmáři, kteří pro Van Nahmen osazují čtyři hektary polí v Kolínské a Bonnské nížině, jež jsou z klimatického hlediska pro pěstování rebarbory zvlášť vhodné.
Šťáva svítí ve skle až neonově jahodovou barvou. Intenzivní buket vyzařuje vůni zralé a křupavé čerstvé rebarbory plné slunce. Chuť připomíná čerstvě nakrájené řapíky, právě zasypané cukrem. Patro pookřeje jemnou svěžestí a na konci doušku se opět rozsvítí brilantní, jasná vůně.Ani jako mix v poměru 1 : 1 s perlivou vodou šťáva neztratí téměř žádnou ze svých vynikajících přirozených ovocných charakteristik korunovaných svěžestí. Mix s minerálkou nebo šumivým vínem vám může být skvělým společníkem k sushi, doplňuje saláty a dobře se hodí k jednoduché pizze a těstovinám. Nektar rebarbory zalitý šumivým vínem se hodí k mnoha japonským pokrmům, jako jsou teriyaki, tempura a sashimi nebo k jemným pokrmům z ryb a měkkýšů.
-
nektar z rebarbory s čistým obsahem přírodní šťávy nejméně 70%
-
podáváme čistý či jako mix s minerálkou, perlivou vodou
nebo perlivým vínem
-
ideálně chlazený na 10 až 12˚ C