Rebarborový nektar

"nejoblíbenější šťáva pro gastronomii" 

Šťáva pro tento nektar se získává výhradně z karmínových řapíků rebarbory odrůd Sutton a Frambozen, které mají jemnou vůni a růžovou barvu. Dodavateli jsou drobní farmáři, kteří pro Van Nahmen osazují čtyři hektary polí v Kolínské a Bonnské nížině, jež jsou z klimatického hlediska pro pěstování rebarbory zvlášť vhodné. 

Objem lahve
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: 93/0-2 93/0-7 Zvolte variantu
69 Kč 159 Kč od 69 Kč

Šťáva pro tento nektar se získává výhradně z karmínových řapíků rebarbory odrůd Sutton a Frambozen, které mají jemnou vůni a růžovou barvu. Dodavateli jsou drobní farmáři, kteří pro Van Nahmen osazují čtyři hektary polí v Kolínské a Bonnské nížině, jež jsou z klimatického hlediska pro pěstování rebarbory zvlášť vhodné.

Šťáva svítí ve skle až neonově jahodovou barvou. Intenzivní buket vyzařuje vůni zralé a křupavé čerstvé rebarbory plné slunce. Chuť připomíná čerstvě nakrájené řapíky, právě zasypané cukrem. Patro pookřeje jemnou svěžestí a na konci doušku se opět rozsvítí brilantní, jasná vůně.Ani jako mix v poměru 1 : 1 s perlivou vodou šťáva neztratí téměř žádnou ze svých vynikajících přirozených ovocných charakteristik korunovaných svěžestí. Mix s minerálkou nebo šumivým vínem vám může být skvělým společníkem k sushi, doplňuje saláty a dobře se hodí k jednoduché pizze a těstovinám. Nektar rebarbory zalitý šumivým vínem se hodí k mnoha japonským pokrmům, jako jsou teriyaki, tempura a sashimi nebo k jemným pokrmům z ryb a měkkýšů.

  • nektar z rebarbory s čistým obsahem přírodní šťávy nejméně 70%

  • podáváme čistý či jako mix s minerálkou, perlivou vodou

    nebo perlivým vínem

  • ideálně chlazený na 10 až 12˚ C