Červený rybíz

"ideální pro míchané nápoje" 

Červený rybíz (Ribes rubrum) se pěstoval v klášterech a na farmách již ve 14. století. Rybízový nektar byl jedním z prvních tří produktů, které zakladatel Wilhelm van Nahmen vyrobil. Díky své jemné kyselosti je nektar ideální pro míchaný nápoj. 

Objem lahve
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: 102/0-2 102/0-7 Zvolte variantu
69 Kč 159 Kč od 69 Kč

Červený rybíz (Ribes rubrum) se pěstoval v klášterech a na farmách již ve 14. století. Rybízový nektar byl jedním z prvních tří produktů, které zakladatel Wilhelm van Nahmen vyrobil. Díky své jemné kyselosti je nektar ideální pro míchaný nápoj.

Šťáva má malinově červenou, brilantní, téměř neonovou barvu. Buket je ovocný, s vůní čerstvých červených bobulí, prodloužený tóny růžových květů a máty. Na patře se odehrává živá souhra mezi čistou sladkostí, svěží kyselostí a jemnými vůněmi. V závěru šťáva vykazuje intenzivní aroma sladěných červených bobulí ovoce, a tím perfektní rovnováhu mezi zralostí a kyselostí. Šťáva je díky své sladkosti a intenzivní ovocné vůni ideální pro pití jako mix. V poměru 1 : 1 ve směsi s perlivou vodou je šťáva méně sladká, svěží a ovocnější. Jako tento mix ji můžete zkombinovat s bílým masem, telecím nebo vepřovým steakem s dušenou zeleninou. Výborně doprovodí také pizzu a těstoviny. Pokud se pije čistá, výborně doplní odpolední kávu a bábovku.

  • nektar podáváme čistý či jako mix s minerálkou, popřípadě perlivou vodou nebo šumivým vínem
  • ideálně chlazený na 12 až 14˚C