Broskvový nektar

"s krémovou texturou" 

Šťáva tohoto nektaru se získává výhradně z odrůdy bílá broskev. Tato odrůda se vyznačuje obzvláště plnou chutí a intenzivní vůní. Zcela zralé a úžasně vonné bílé broskve získává Van Nahmen od malých italských farmářů. Díky individuální technice sbírají zemědělci pouze zralé, a tedy pro lisovaní nejvhodnější ovoce, což zaručuje stálou kvalitu tohoto produktu.

Objem lahve
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: 96/0-2 96/0-7 Zvolte variantu
69 Kč 159 Kč od 69 Kč

Šťáva tohoto nektaru se získává výhradně z odrůdy bílá broskev. Tato odrůda se vyznačuje obzvláště plnou chutí a intenzivní vůní. Zcela zralé a úžasně vonné bílé broskve získává Van Nahmen od malých italských farmářů. Díky individuální technice sbírají zemědělci pouze zralé, a tedy pro lisovaní nejvhodnější ovoce, což zaručuje stálou kvalitu tohoto produktu.

Šťáva má zvýšenou viskozitu a vyzařuje šťavnatou vůni broskví vyzrálých na slunci. Příjemná sladkost zvyšuje ovocnou vůni na patře, mírná kyselost je dobře integrovaná a lemuje ústa sametovou, téměř krémovou texturou. Tato šťáva je svázané slunce ve skle. Jako koktejl doporučujeme smíchat 1/3 šťávy a 2/3 suchého šumivého vína. Pokud dáváte přednost broskvi bez alkoholu, můžete šťávu smíchat v poměru 1 : 1 s perlivou vodou. Jestliže si pro aperitiv zvolíte kombinaci s šumivým vínem, můžete podávat k jídlům jako tapas, různé oříšky, šunku Ibérico nebo malé sušenky s tartare z lososa a avokáda. Čistá šťáva je výborným doplňkem mnoha ovocných dezertů nebo tvarohových koláčů, je možné ji servírovat s dezerty s bílou čokoládou nebo vzdušným suflé s různými ovocnými složkami.

  • nektar z bílé broskve má obsah ovoce nejméně 50 %

  • podáváme čistý či jako koktejl s minerálkou, popřípadě perlivou vodou nebo šumivým vínem

  • ideálně chlazený na 12 až 14˚C